Reviews

28-07-2016

Ik heb in april 2016 een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Stubenitsky. Ik twijfelde heel erg en ben dan ook 2 keer van tevoren op consult geweest en heb daarnaast ook nog een andere chirurg bezocht. Uiteindelijk heb ik voor Dr. Stubenitsky gekozen omwille van zijn expertise, zijn rustige en duidelijke uitleg en overduidelijke passie voor neuzen (ieder zijn ding, zeg maar). Het personeel van de Velthuis was zonder uitzondering ontzettend aardig en de operatie zelf viel me 100% mee. Eerder met de pijnstillers gestopt en na anderhalve week alweer aan het werk. Veel vrienden zien niet eens dat er wat veranderd is en zo wilde ik het ook. Erg natuurlijk resultaat en ik ben er erg blij mee.

16-06-2016

Beste Dr. Stubenitsky, Ik ben gisteren bij de verpleegkundige geweest om spalk en hechtingen te laten verwijderen, en toen ik in de spiegel keek was ik sprakeloos. Ik vind het zo ontzettend mooi gelukt, ik ben zo blij, het heeft mijn verwachting overtroffen! Ik wil u zo hartelijk bedanken voor alles, ik kan haast niet uitleggen hoe blij ik ben. Ik zou de Velthuis kliniek, en speciaal u aan iedereen aanbevelen! Ook de lieve zorgzame verpleegkundigen, ik ben zeer tevreden. Op woensdag heb ik een controle afspraak bij u en dan kan ik u persoonlijk nogmaals bedanken.

13-03-2016

Ik heb 28-11-2015 een neuscorrectie laten doen door dr. Stubenitsky. Bij de intake voelde ik mij meteen al op mijn gemak bij dr. Stubenitsky. Hij luisterde goed naar mijn wensen en was ook realistisch over wat de mogelijkheden voor mij waren. Ik zou dr. Stubenitsky zeker aanraden. Hij is een spontane man die ook professioneel is en een voelbare passie voor zijn vak heeft. Het resultaat is boven mijn verwachtingen en ben er enorm blij mee.

20-02-2016

De tijd en aandacht bij het orientatiegesprek en de intake voor de ingreep zorgden er voor dat ik rustig en met vertrouwen de operatie tegemoet zag. Het resultaat is boven verwachting en heel natuurlijk.

13-01-2016

Ik heb een liposuctie van mijn hals/onderkin laten uitvoeren bij Velthuis Kliniek door B. Stubenitsky. Gezien ik hier al jaren zelf last van had en dit verder niets met mijn lichaamsgewicht te maken heeft (mijn BMI is 22), heb ik besloten dit te laten behandelen. Het is een zeer professionele kliniek en B. Stubenitsky is erg deskundig, adviseert juist en is heel vriendelijk. Het eindresultaat is precies zoals ik van te voren in gedachten had. Ik zou het dan ook een ieder aanraden die hetzelfde probleem heeft.

17-12-2015

Dr. Stubenitsky is een fantastische plastische chirurg! Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en samen hebben we gekeken wat de mogelijkheden zijn voor mijn behandeling! Hij is echt een kunstenaar in zijn vak, een echte specialist! Geruime tijd zat ik na te denken over een neuscorrectie, met gedachten dat het enorm pijn zou doen, pijn die ondragelijk zou zijn, hebben ik dit steeds uitgesteld. Als ik had geweten, dat het zo zou gaan, dan had ik dit veel en veel eerder gedaan! Hij beloofde mij dat ik geen pijn zou hebben en dit was inderdaad helemaal waar! Hoe fantastisch! Hij is geweldig als persoon, maar ook als top chirurg! heel veel dank voor alles!

26-11-2015

Dr. Stubenitsky is een zeer kundige en vaardige chirurg. Bovendien kan hij goed luisteren en is hij heel vriendelijk in de omgang: een echt mensenmens. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de door hem uitgevoerde voorhoofdslift en face/halslift.Ook over de Velthuis-kliniek kan ik alleen maar positief zijn. Ik had geen betere keus kunnen maken dan voor deze chirurg en deze kliniek

27-03-2015

Ik heb een neuscorrectie gehad bij dokter Stubenitsky. Hij is een zeer professionele arts. Hij heeft oog voor details, is secuur en geeft je een realistisch beeld over de mogelijkheden. Het eindresultaat is boven verwachting! Ik raad hem aan bij iedereen die overweegt om een neuscorrectie uit te laten voeren.

11-03-2015

Dr. Stubenitsky is een uiterst efficiënt werkende en toegankelijke chirurg die (en ik ken er een paar!),  in mijn beleving op zijn vakgebied in de Top Drie van Nederland zit.

28-11-2014

Dokter Stubenitsky luistert goed naar je wensen en weet deze goed door te vertalen naar een behandeling. Hij heeft een prettige stijl van communiceren. Hij stelt je op je gemak en neemt eventuele zorgen weg. Ik zou hem zeker adviseren als cosmetisch/plastisch chirurg.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›