Reviews

30-10-2019

Ik kan niets anders dan lof uitspreken over dokter Bart Stubenitsky! Zijn deskundigheid, de service en het eindresultaat is werkelijkwaar out of this world. Ik ben dokter Bart echt heel m’n leven lang dankbaar! Wat hem onderscheid van vele andere artsen is dat de resultaten dichtbij je zelf blijven. Tevens ben ik ook erg onder de indruk van zijn werk in Afrika! Well done en keep going with this wonderful job!

22-10-2019

Zeer tevreden met het resultaat, behandeling verliep heel snel en weinig last gehad van herstel.
Aardige arts!

22-10-2019

Super geholpen!
Aandacht voor de cliënt, mega blij met het resultaat.
Zit door deze ingreep zoveel beter in mijn vel.
Zeker een aanrader Dr. Bart Stubenitsky

01-10-2019

Ik heb een uitstekende ervaring kunnen meemaken in deze kliniek.
Top dokter – Top personeel
We zijn zeer dankbaar naar dr. Stubenitsky en voor de professionele aanpak en een uitstekend resultaat.

26-09-2019

Zeer empatisch en vakkundig arts. Ik ben nog wat onzeker over het eindresultaat vwb de breedte van mijn neus. Maar ook dat wordt opgelost. Ik ben verder erg gelukkig en zeer tevreden over mijn profiel en mijn reuk en ademhalingsvermogen is ook hersteld. Ik zal ‘dr Bart’ zeker bij iedereen aanbevelen!

24-09-2019

Bij het eerste consult duidelijke uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van een neuscorrectie (wat is wel/niet mogelijk en past bij je gezicht), de operatie en de nazorg. De operatie zelf is mij 100% meegevallen. Mede door zorgzaam en vriendelijk personeel.
Blij met het resultaat! Ik heb nu de neus die bij me past. Al moet ik nog zeker 6 maanden wachten tot het uiteindelijke resultaat.
Dr Stubenitsky heeft een deskundige, mensgerichte en vriendelijke manier van werken, wat ik als zeer prettig ervaren heb.

24-09-2019

Ik heb op 1-3-19 een neuscorrectie gehad. En bovenlip is 5 mm naar boven getrokken,
het is prachtig gecorriceerd door Bart Stubenitsky. De neus en de lip zien er heel natuurlijk uit.
Ik ben er erg blij mee! Mijn complimenten en hartelijk dank aan Bart en het personeel!

22-08-2019

Ik heb lang nagedacht over mijn macslift en halsliposuctie. Ik ben zó blij dat ik het gedaan heb.De operatie is mij 100% meegevallen. Ik wilde eerst alleen een halsliposculptur maar er werd duidelijk uitgelegd dat de overgebleven huid toch weggewerkt moest worden en dat de kaaklijn ook meegenomen moest worden voor een goed resultaat. Het is pas 3 maanden geleden maar het wordt elke dag mooier!

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›