Lelijke Eendjes – Jessica – 9 maart 2017

Schermafbeelding 2017-03-13 om 10.35.51

In een van de uitzendingen van de serie Lelijke Eendjes die op 9 maart 2017 is uitgezonden, is te zien hoe ik Jessica behandel. In deze aflevering laten we zien dat zij op bezoek komt bij de Velthuis Kliniek waar ik werk als plastisch chirurg. Jessica heeft een heel mooi en fijn gezichtje, waardoor haar lange neus erg opvallend aanwezig is. Op het eerste consult maken we kennis met elkaar. Zij legt uit wat haar problemen zijn en ik bekijk en leg uit wat ik kan veranderen aan haar neus. Ik probeer altijd een natuurlijk resultaat na te streven dat in verhouding is met de rest van het gelaat. Dus niet de kleinste of meest rechte neus, maar de neus die in het gezicht het beste past zonder dat we té grote veranderingen maken en we de ingreep zo minimaal mogelijk kunnen houden. Jessica heeft echter een flinke neus die echt uit verhouding is met de rest van haar gezicht. Ze heeft er altijd veel last van gehad en is er erg onzeker door, daarom wil ze graag een hele moeilijke periode afsluiten en is klaar voor een nieuwe start. Met een nieuwe neus. Ze is erg opgetogen dat ze nu door Lelijke Eendjes die mogelijkheid krijgt.

lelijke eendjes - jessica

Jessica’s neus is echt te lang en haar neustip loopt langer door dan haar neusbotje. Als een neus zó uit verhouding is moet je wel een grote ingreep doen. De operatie aan Jessica’s neus verloopt goed en ook het herstel gaat vlot, na de eerste ingewikkelde dagen waarin ze nauwelijks door haar neus kon ademen. In deze aflevering is ook te zien hoe ze op controle komt na anderhalve week. Ik verwijder de hechtingen en het kapje en ondanks dat het weefsel nog een tijd moet herstellen en vooral slinken is het verschil al erg groot en is Jessica al erg tevreden met het resultaat. Ik kijk al uit naar de eindcontrole na 9 maanden waarin we nog eens kijken hoe de neus uiteindelijk is geworden.

Bekijk hier de video

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›