Benadering & Filosofie bij Neuscorrectie

Bij operaties aan de neus zijn er een aantal belangrijke aspecten in mijn benadering en filosofie:

  1. Een natuurlijk resultaat na een neuscorrectie is mooier dan een duidelijk geopereerde neus.De neus moet na de operatie beter bij het gezicht passen. Daarom moet de chirurg rekening houden met etniciteit, en culturele achtergrond tijdens het begeleiden en behandelen van cliënten.
  1. De perfecte neus bestaat niet. Een van de schoonheden van het gezicht is de diversiteit. Met zo’n variatie zou het fout zijn voor iedere client de zelfde neus te maken.
  1. Do no harm. Een neuscorrectie is een electieve ingreep. Daarom is het uitermate belangrijk dat de operatie veilig en zonder risico wordt uitgevoerd.
  1. Structuur zorgt voor een blijvend resultaat. Traditionele technieken in neuscorrectie kunnen leiden tot zwak kraakbeen en bot van de neus. Hierdoor bestaat de kans op instorten, of knijpen van de neus. Een aanpak waarbij de structuur wordt gerespecteerd zorgt voor een voorspelbaarder en mooier langdurig resultaat.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›