Neus en kincorrectie

Tijdens een neuscorrectie (rhinoplastiek) wordt de vorm en/of de functie van de neus verbeterd. Het streven is de neus in harmonie te brengen met de andere structuren van het gezicht. Hierbij spelen huidtype, etnische achtergrond en leeftijd een belangrijke rol, en vaak is een neusoperatie een neusverkleining.
Tijdens het consult zal de structuur, bouw en functie van uw neus worden onderzocht. Er wordt uitleg gegeven hoe de structuren van de neus, waaronder het bot en het kraakbeen kunnen worden aangepast met een neuscorrectie. Ook zullen foto’s worden gemaakt om een eventuele operatie goed te kunnen voor te bereiden.

Ingreep

Een neuscorrectie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. De plastisch chirurg maakt twee sneetjes in de neusgaten zelf, en een klein sneetje in de huid tussen de beide neusgaten. Het voordeel van deze methode is dat de vorm van de neus onder direct zicht zeer nauwkeurig aangepast kan worden. He kleine litteken is in het dagelijkse leven onzichtbaar is.

Tijdens de neusoperatie worden bot en kraakbeen verwijderd, toegevoegd of verplaatst om de gewenste nieuwe vorm te maken. Zo kan de neuspunt worden ingekort, verlengd of verfijnd. De neusrug kan lager, hoger, breder, smaller, korter, langer of recht worden gemaakt. Na de ingreep wordt een beschermkapje geplaatst dat na een week wordt verwijderd.

Zie ook deze link naar de Velthuis Kliniek.

Kincorrectie

De kin hoort in goede balans te zijn met de rest van het gelaat. Belangrijk is de verhouding met de neus en het accent dat de in op de kaaklijk legt. Bij een kincorrectie kunnen we de grootte en de vorm van de kin veranderen. Zo kunnen we met een kinimplantaat een kaaklijn meer prononceren, wat voor veel mensen met een wat terugvallende kin een groot verschil uitmaakt.

U kunt een afspraak maken met Dr Stubenitsky om samen te bekijken of een kincorrectie voor de juiste balans in uw gezicht kan zorgen, en welke vorm kincorrectie hiervoor geschikt is.

Bekijk de tarieven

Ervaringen van patiënten

30-10-2019

Ik kan niets anders dan lof uitspreken over dokter Bart Stubenitsky! Zijn deskundigheid, de service en het eindresultaat is werkelijkwaar out of this world. Ik ben dokter Bart echt heel m’n leven lang dankbaar! Wat hem onderscheid van vele andere artsen is dat de resultaten dichtbij je zelf blijven. Tevens ben ik ook erg onder de indruk van zijn werk in Afrika! Well done en keep going with this wonderful job!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Zeer tevreden met het resultaat, behandeling verliep heel snel en weinig last gehad van herstel.
Aardige arts!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Super geholpen!
Aandacht voor de cliënt, mega blij met het resultaat.
Zit door deze ingreep zoveel beter in mijn vel.
Zeker een aanrader Dr. Bart Stubenitsky

Ervaringen van patiënten

01-10-2019

Ik heb een uitstekende ervaring kunnen meemaken in deze kliniek.
Top dokter – Top personeel
We zijn zeer dankbaar naar dr. Stubenitsky en voor de professionele aanpak en een uitstekend resultaat.

Ervaringen van patiënten

26-09-2019

Zeer empatisch en vakkundig arts. Ik ben nog wat onzeker over het eindresultaat vwb de breedte van mijn neus. Maar ook dat wordt opgelost. Ik ben verder erg gelukkig en zeer tevreden over mijn profiel en mijn reuk en ademhalingsvermogen is ook hersteld. Ik zal ‘dr Bart’ zeker bij iedereen aanbevelen!

Ervaringen van patiënten

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›