Facelift en halslift

Een facelift kan op vele manieren uitgevoerd worden, en is de manier om de uiterlijke kenmerken van huidveroudering te behandelen. We kennen een Macslift, een klassieke volledige facelift, een halslift en een minilift/S-lift:

– de Macslift – lift de huid rond de ogen, de hals, en zorgt voor een strakkere kaaklijn. De Macslift is een veel simpelere ingreep dan de klassieke facelift, die toch veel resultaat oplevert maar minder belastend is voor de patient.

– de klassieke facelift – de meest uitgebreide vorm van een lift voor het hele gelaat, deze behandelt alle gebieden van uw gelaat.

– de halslift – vermindert het losse uiterlijk van de slappe huid onder de kaaklijn. Een aantal verschillende chirurgische technieken kunnen hiervoor gebruikt worden.

– de minilift of de S-lift – lift hangwangen en verzacht de neusmondplooi, ook deze facelift is minder ingrijpend dan de klassieke facelift, en door te concentreren op het gebied wat door een lift het meeste resultaat geeft, is dit een hele populaire behandeling.

U kunt een afspraak maken met Dr Stubenitsky om samen te bekijken of een facelift voor de juiste uitstraling van uw gezicht kan zorgen, en welke vorm voor u geschikt is.

Zie ook deze link naar de Velthuis Kliniek

Halslift

Na verloop van tijd verslapt de huid in de hals en toont de twee tekenende plooien die vanaf de kin naar beneden lopen. Hoe slapper de huid, hoe duidelijker en losser deze plooien zich aftekenen. De plooien ontstaan door ouder wordende huid, maar tekenen vooral heel scherp af na bv. aanzienlijke gewichtsvermindering. Met een halslift – platysmaplastiek – is het mogelijk om het losse uiterlijk van de slappe huid onder de kaaklijn te verminderen. Een aantal verschillende chirurgische technieken kunnen hiervoor gebruikt worden. Neem gerust contact met ons op om samen in een gesprek te bekijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Bekijk de tarieven

Ervaringen van patiënten

28-07-2016

Ik heb in april 2016 een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Stubenitsky. Ik twijfelde heel erg en ben dan ook 2 keer van tevoren op consult geweest en heb daarnaast ook nog een andere chirurg bezocht. Uiteindelijk heb ik voor Dr. Stubenitsky gekozen omwille van zijn expertise, zijn rustige en duidelijke uitleg en overduidelijke passie voor neuzen (ieder zijn ding, zeg maar). Het personeel van de Velthuis was zonder uitzondering ontzettend aardig en de operatie zelf viel me 100% mee. Eerder met de pijnstillers gestopt en na anderhalve week alweer aan het werk. Veel vrienden zien niet eens dat er wat veranderd is en zo wilde ik het ook. Erg natuurlijk resultaat en ik ben er erg blij mee.

Ervaringen van patiënten

16-06-2016

Beste Dr. Stubenitsky, Ik ben gisteren bij de verpleegkundige geweest om spalk en hechtingen te laten verwijderen, en toen ik in de spiegel keek was ik sprakeloos. Ik vind het zo ontzettend mooi gelukt, ik ben zo blij, het heeft mijn verwachting overtroffen! Ik wil u zo hartelijk bedanken voor alles, ik kan haast niet uitleggen hoe blij ik ben. Ik zou de Velthuis kliniek, en speciaal u aan iedereen aanbevelen! Ook de lieve zorgzame verpleegkundigen, ik ben zeer tevreden. Op woensdag heb ik een controle afspraak bij u en dan kan ik u persoonlijk nogmaals bedanken.

Ervaringen van patiënten

13-03-2016

Ik heb 28-11-2015 een neuscorrectie laten doen door dr. Stubenitsky. Bij de intake voelde ik mij meteen al op mijn gemak bij dr. Stubenitsky. Hij luisterde goed naar mijn wensen en was ook realistisch over wat de mogelijkheden voor mij waren. Ik zou dr. Stubenitsky zeker aanraden. Hij is een spontane man die ook professioneel is en een voelbare passie voor zijn vak heeft. Het resultaat is boven mijn verwachtingen en ben er enorm blij mee.

Ervaringen van patiënten

20-02-2016

De tijd en aandacht bij het orientatiegesprek en de intake voor de ingreep zorgden er voor dat ik rustig en met vertrouwen de operatie tegemoet zag. Het resultaat is boven verwachting en heel natuurlijk.

Ervaringen van patiënten

13-01-2016

Ik heb een liposuctie van mijn hals/onderkin laten uitvoeren bij Velthuis Kliniek door B. Stubenitsky. Gezien ik hier al jaren zelf last van had en dit verder niets met mijn lichaamsgewicht te maken heeft (mijn BMI is 22), heb ik besloten dit te laten behandelen. Het is een zeer professionele kliniek en B. Stubenitsky is erg deskundig, adviseert juist en is heel vriendelijk. Het eindresultaat is precies zoals ik van te voren in gedachten had. Ik zou het dan ook een ieder aanraden die hetzelfde probleem heeft.

Ervaringen van patiënten

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›