Facelift en halslift

Een facelift kan op vele manieren uitgevoerd worden, en is de manier om de uiterlijke kenmerken van huidveroudering te behandelen. We kennen een Macslift, een klassieke volledige facelift, een halslift en een minilift/S-lift:

– de Macslift – lift de huid rond de ogen, de hals, en zorgt voor een strakkere kaaklijn. De Macslift is een veel simpelere ingreep dan de klassieke facelift, die toch veel resultaat oplevert maar minder belastend is voor de patient.

– de klassieke facelift – de meest uitgebreide vorm van een lift voor het hele gelaat, deze behandelt alle gebieden van uw gelaat.

– de halslift – vermindert het losse uiterlijk van de slappe huid onder de kaaklijn. Een aantal verschillende chirurgische technieken kunnen hiervoor gebruikt worden.

– de minilift of de S-lift – lift hangwangen en verzacht de neusmondplooi, ook deze facelift is minder ingrijpend dan de klassieke facelift, en door te concentreren op het gebied wat door een lift het meeste resultaat geeft, is dit een hele populaire behandeling.

U kunt een afspraak maken met Dr Stubenitsky om samen te bekijken of een facelift voor de juiste uitstraling van uw gezicht kan zorgen, en welke vorm voor u geschikt is.

Zie ook deze link naar de Velthuis Kliniek

Halslift

Na verloop van tijd verslapt de huid in de hals en toont de twee tekenende plooien die vanaf de kin naar beneden lopen. Hoe slapper de huid, hoe duidelijker en losser deze plooien zich aftekenen. De plooien ontstaan door ouder wordende huid, maar tekenen vooral heel scherp af na bv. aanzienlijke gewichtsvermindering. Met een halslift – platysmaplastiek – is het mogelijk om het losse uiterlijk van de slappe huid onder de kaaklijn te verminderen. Een aantal verschillende chirurgische technieken kunnen hiervoor gebruikt worden. Neem gerust contact met ons op om samen in een gesprek te bekijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Bekijk de tarieven

Ervaringen van patiënten

30-10-2019

Ik kan niets anders dan lof uitspreken over dokter Bart Stubenitsky! Zijn deskundigheid, de service en het eindresultaat is werkelijkwaar out of this world. Ik ben dokter Bart echt heel m’n leven lang dankbaar! Wat hem onderscheid van vele andere artsen is dat de resultaten dichtbij je zelf blijven. Tevens ben ik ook erg onder de indruk van zijn werk in Afrika! Well done en keep going with this wonderful job!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Zeer tevreden met het resultaat, behandeling verliep heel snel en weinig last gehad van herstel.
Aardige arts!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Super geholpen!
Aandacht voor de cliënt, mega blij met het resultaat.
Zit door deze ingreep zoveel beter in mijn vel.
Zeker een aanrader Dr. Bart Stubenitsky

Ervaringen van patiënten

01-10-2019

Ik heb een uitstekende ervaring kunnen meemaken in deze kliniek.
Top dokter – Top personeel
We zijn zeer dankbaar naar dr. Stubenitsky en voor de professionele aanpak en een uitstekend resultaat.

Ervaringen van patiënten

26-09-2019

Zeer empatisch en vakkundig arts. Ik ben nog wat onzeker over het eindresultaat vwb de breedte van mijn neus. Maar ook dat wordt opgelost. Ik ben verder erg gelukkig en zeer tevreden over mijn profiel en mijn reuk en ademhalingsvermogen is ook hersteld. Ik zal ‘dr Bart’ zeker bij iedereen aanbevelen!

Ervaringen van patiënten

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›