Beeldmateriaal

Video's

Lelijke Eendjes – de neuscorrectie van Jessica

ratio

Schermafbeelding 2017-03-13 om 10.35.51

In een van de uitzendingen van de serie Lelijke Eendjes die op 9 maart 2017 is uitgezonden, is te zien hoe ik Jessica behandel. In deze aflevering laten we zien dat zij op bezoek komt bij de Velthuis Kliniek waar ik werk als plastisch chirurg. Jessica heeft een heel mooi en fijn gezichtje, waardoor haar lange neus erg opvallend aanwezig is. Op het eerste consult maken we kennis met elkaar. Zij legt uit wat haar problemen zijn en ik bekijk en leg uit wat ik kan veranderen aan haar neus. Ik probeer altijd een natuurlijk resultaat na te streven dat in verhouding is met de rest van het gelaat. Dus niet de kleinste of meest rechte neus, maar de neus die in het gezicht het beste past zonder dat we té grote veranderingen maken en we de ingreep zo minimaal mogelijk kunnen houden. Jessica heeft echter een flinke neus die echt uit verhouding is met de rest van haar gezicht. Ze heeft er altijd veel last van gehad en is er erg onzeker door, daarom wil ze graag een hele moeilijke periode afsluiten en is klaar voor een nieuwe start. Met een nieuwe neus. Ze is erg opgetogen dat ze nu door Lelijke Eendjes die mogelijkheid krijgt.

lelijke eendjes - jessica

Jessica’s neus is echt te lang en haar neustip loopt langer door dan haar neusbotje. Als een neus zó uit verhouding is moet je wel een grote ingreep doen. De operatie aan Jessica’s neus verloopt goed en ook het herstel gaat vlot, na de eerste ingewikkelde dagen waarin ze nauwelijks door haar neus kon ademen. In deze aflevering is ook te zien hoe ze op controle komt na anderhalve week. Ik verwijder de hechtingen en het kapje en ondanks dat het weefsel nog een tijd moet herstellen en vooral slinken is het verschil al erg groot en is Jessica al erg tevreden met het resultaat. Ik kijk al uit naar de eindcontrole na 9 maanden waarin we nog eens kijken hoe de neus uiteindelijk is geworden.

Bekijk hier de video

NTR serie – in het ziekenhuis

ratio

Ervaringen van patiënten

28-07-2016

Ik heb in april 2016 een neuscorrectie ondergaan bij Dr. Stubenitsky. Ik twijfelde heel erg en ben dan ook 2 keer van tevoren op consult geweest en heb daarnaast ook nog een andere chirurg bezocht. Uiteindelijk heb ik voor Dr. Stubenitsky gekozen omwille van zijn expertise, zijn rustige en duidelijke uitleg en overduidelijke passie voor neuzen (ieder zijn ding, zeg maar). Het personeel van de Velthuis was zonder uitzondering ontzettend aardig en de operatie zelf viel me 100% mee. Eerder met de pijnstillers gestopt en na anderhalve week alweer aan het werk. Veel vrienden zien niet eens dat er wat veranderd is en zo wilde ik het ook. Erg natuurlijk resultaat en ik ben er erg blij mee.

Ervaringen van patiënten

16-06-2016

Beste Dr. Stubenitsky, Ik ben gisteren bij de verpleegkundige geweest om spalk en hechtingen te laten verwijderen, en toen ik in de spiegel keek was ik sprakeloos. Ik vind het zo ontzettend mooi gelukt, ik ben zo blij, het heeft mijn verwachting overtroffen! Ik wil u zo hartelijk bedanken voor alles, ik kan haast niet uitleggen hoe blij ik ben. Ik zou de Velthuis kliniek, en speciaal u aan iedereen aanbevelen! Ook de lieve zorgzame verpleegkundigen, ik ben zeer tevreden. Op woensdag heb ik een controle afspraak bij u en dan kan ik u persoonlijk nogmaals bedanken.

Ervaringen van patiënten

13-03-2016

Ik heb 28-11-2015 een neuscorrectie laten doen door dr. Stubenitsky. Bij de intake voelde ik mij meteen al op mijn gemak bij dr. Stubenitsky. Hij luisterde goed naar mijn wensen en was ook realistisch over wat de mogelijkheden voor mij waren. Ik zou dr. Stubenitsky zeker aanraden. Hij is een spontane man die ook professioneel is en een voelbare passie voor zijn vak heeft. Het resultaat is boven mijn verwachtingen en ben er enorm blij mee.

Ervaringen van patiënten

20-02-2016

De tijd en aandacht bij het orientatiegesprek en de intake voor de ingreep zorgden er voor dat ik rustig en met vertrouwen de operatie tegemoet zag. Het resultaat is boven verwachting en heel natuurlijk.

Ervaringen van patiënten

13-01-2016

Ik heb een liposuctie van mijn hals/onderkin laten uitvoeren bij Velthuis Kliniek door B. Stubenitsky. Gezien ik hier al jaren zelf last van had en dit verder niets met mijn lichaamsgewicht te maken heeft (mijn BMI is 22), heb ik besloten dit te laten behandelen. Het is een zeer professionele kliniek en B. Stubenitsky is erg deskundig, adviseert juist en is heel vriendelijk. Het eindresultaat is precies zoals ik van te voren in gedachten had. Ik zou het dan ook een ieder aanraden die hetzelfde probleem heeft.

Ervaringen van patiënten

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›