Over Bart Stubenitsky

Bart Stubenitsky

Ik, Bart Stubenitsky, heb medicijnen gestudeerd in Maastricht, ben verder opgeleid tot medisch specialist – plastische chirurgie –  in Utrecht. Voor promotieonderzoek ben ik naar New York gegaan, en voor een drietal fellowships voor drie jaar naar Toronto (reconstructieve en cosmetische aangezichtschirurgie).

Deze veelzijdigheid is ook terug te vinden in mijn werk:

Bart Stubenitsky – Velthuis

In de Velthuis kliniek werk ik als esthetisch plastisch chirurg, en specialiseer ik me op het aangezicht, voornamelijk de neuscorrectie en de facelift.

Bart Stubenitsky – Operation Smile

Voor de echte balans vertrek ik regelmatig naar Afrika waar ik als vrijwilliger voor de stichting Operation Smile kinderen opereer met een hazenlip of met brandwonden. Daarmee zet ik mijn specialisme als plastisch chirurg in om het leven van die kinderen een kans te geven, met een behandeling waar ze op een andere manier nooit voor in aanmerking zullen komen.

Deze balans – maar ook de veelzijdigheid  – toont wie ik ben. Kijk gerust eens verder als je meer wilt lezen over mijn werk of mijn opleiding op introductie, of over de ingrepen waarin ik gespecialiseerd ben op: neuscorrectie, kincorrectie, facelift, voorhoofdslift, ooglidcorrectie, oorcorrectie.

Bekijk hier ook mijn CV

Ervaringen van patiënten

30-10-2019

Ik kan niets anders dan lof uitspreken over dokter Bart Stubenitsky! Zijn deskundigheid, de service en het eindresultaat is werkelijkwaar out of this world. Ik ben dokter Bart echt heel m’n leven lang dankbaar! Wat hem onderscheid van vele andere artsen is dat de resultaten dichtbij je zelf blijven. Tevens ben ik ook erg onder de indruk van zijn werk in Afrika! Well done en keep going with this wonderful job!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Zeer tevreden met het resultaat, behandeling verliep heel snel en weinig last gehad van herstel.
Aardige arts!

Ervaringen van patiënten

22-10-2019

Super geholpen!
Aandacht voor de cliënt, mega blij met het resultaat.
Zit door deze ingreep zoveel beter in mijn vel.
Zeker een aanrader Dr. Bart Stubenitsky

Ervaringen van patiënten

01-10-2019

Ik heb een uitstekende ervaring kunnen meemaken in deze kliniek.
Top dokter – Top personeel
We zijn zeer dankbaar naar dr. Stubenitsky en voor de professionele aanpak en een uitstekend resultaat.

Ervaringen van patiënten

26-09-2019

Zeer empatisch en vakkundig arts. Ik ben nog wat onzeker over het eindresultaat vwb de breedte van mijn neus. Maar ook dat wordt opgelost. Ik ben verder erg gelukkig en zeer tevreden over mijn profiel en mijn reuk en ademhalingsvermogen is ook hersteld. Ik zal ‘dr Bart’ zeker bij iedereen aanbevelen!

Ervaringen van patiënten

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren.  Lees meer over onze cookies ›